Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 6 februari 2011

Alexander Pechtold bezoekt Groningen

Aanstaande vrijdag, 11 februari, zullen Tweede- en Eerste Kamer fractievoorzitters Alexander Pechtold en Hans Engels en Tweede kamerlid Kees Verhoeven een bezoek brengen aan de provincie Groningen. ’s Middags zullen zij samen met D66 kandidaat-Statenleden in Marum in gesprek gaan met ondernemers uit het Noorden. 

Vervolgens zal de D66-delegatie uit Den Haag naar Groningen komen en met o.a. student kandidaat-statenlid Tim Zwertbroek studentenvereniging Albertus Magnus bezoeken. Daar zullen zij spreken over Onderwijs, Economie en natuurlijk de Provinciale Staten verkiezingen. 

Deze bijeenkomst is openbaar!

Tijdstip: vanaf 19.30

Locatie: Brugstraat 8, Groningen

meer info zie: www.albertus.nl