zondag 13 februari 2011

Bijeenkomst: 'Krimp, 't kon minder!'

t_HoogelaandOp vrijdagmiddag 18 februari houdt D66 een themamiddag in het kader van de Provinciale Statenverkiezingen met als thema 'krimp, 't kon minder'. Onder anderen Roger van Boxtel en Piet de Vey Mestdagh buigen zich met D66-raadsleden, kandidaat-statenleden en belangstellenden over 'krimp'. Daarbij laten zij zich informeren door deskundigen uit de regio en focussen zij zich vooral op de kansen en initiatieven die de leefbaarheid van het platteland ten goede komen.

Ommeland

Na de discussiemiddag, die zal plaatshebben in het dorpshuis in Zijldijk, trekken de aanwezigen van het ommeland naar het provinciehuis in Groningen om daar een "krimp-pamflet" op de deur te 'timmeren'. De themamiddag start om 13.00 uur met een broodje en koffie en vindt plaats in het kader van de statenverkiezingen en de verkiezingen van de eerste kamer die daarop volgen.

Bijwonen?

var prefix = 'mailto:';
var suffix = '';
var attribs = '';
var path = 'hr' + 'ef' + '=';
var addy65785 = 'j.meyling' + '@';
addy65785 = addy65785 + 'gb-loppersum' + '.' + 'nl';
document.write( '<a ' + path + '\'' + prefix + addy65785 + suffix + '\'' + attribs + '>' );
document.write( addy65785 );
document.write( '<\/a>' );

j.meyling@gb-loppersum.nl

document.write( '<span style=\'display: none;\'>' );

document.write( '</' );
document.write( 'span>' );
//–>

. Uiteraard zijn er geen kosten aan deze middag verbonden.