Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 16 maart 2016

Sander Claassen tijdelijk Statenlid D66

Vandaag, 16 maart, is Sander Claassen tijdelijk toegetreden tot Provinciale Staten. Hij is de vervanger van Bianca Kruize. Zij heeft aangegeven wegens ziekte tijdelijk niet volledig inzetbaar te zijn.

Bianca Kruize hoopt zo snel mogelijk weer voor de volle 100% als Statenlid te kunnen functioneren. Tot die tijd zal ze, voor zover haar gezondheid dat zal toelaten, achter de schermen betrokken blijven bij de Statenfractie.

Sander Claassen is eerste lijstopvolger. Sander woont in Groningen en is werkzaam als docent Sport & Bewegen bij het Alfa College en de Hanzehogeschool. Daarnaast werkt hij als programmamanager bij de Wagner Group. Van maart tot juni 2016 zal hij tijdelijk Statenlid zijn en zitting nemen in de commissie Mobiliteit, Energie, Economie & Cultuur.