Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 31 januari 2017

Fractievoorzitter Tim Zwertbroek gewond bij brand

Maandagochtend 30 januari 2017 heeft er een brand plaatsgevonden aan een woning in de Pelsterstraat in Groningen. De Statenfractie van D66 Groningen is erg geschrokken van het bericht dat Tim Zwertbroek daarbij gewond is geraakt.

Tim is opgenomen in het Martiniziekenhuis, waar hij wordt behandeld voor longrookschade. Tim is aanspreekbaar, maar verblijft momenteel nog op een afdeling waar geen bezoek mogelijk is. Zijn ouders hebben goede hoop dat Tim voorspoedig zal herstellen.

Vriendelijk verzoek nog even geduld te hebben met blijken van medeleven. Zodra bezoek of andere attenties mogelijk zijn of zodra er nieuws is te melden zal dat op deze site te zien zijn.

Namens de familie en de Statenfractie zal D66 Statenlid Bianca Kruize de contactpersoon zijn. Voor vragen kan met haar contact worden opgenomen via b.e.b.kruize@ps-provinciegroningen.nl of (bij voorkeur via whatsapp) 06-51825854.