Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 22 februari 2017

Fractievoorzitter Tim Zwertbroek is herstellende

De D66 Statenfractie kan met opluchting mededelen dat de gezondheidstoestand van Tim Zwertbroek de laatste dagen voorspoedig is verbeterd. Tim is bij een brand in zijn woning op 30 januari gewond geraakt. Hij zal de komende tijd in rust gaan werken aan zijn herstel. Tim en zijn familie bedanken alle vrienden, kennissen, collega’s en andere belangstellenden voor de hartverwarmende betrokkenheid en het meeleven. Hiervan hebben zij veel steun ervaren.

Het voorlopige postadres van Tim is:
Tim Zwertbroek
t.a.v. D66 Statenfractie
Provincie Groningen
Postbus 610
9700 AP Groningen

Namens de familie en de Statenfractie zal D66 Statenlid Bianca Kruize de contactpersoon zijn. Voor vragen kan met haar contact worden opgenomen via b.e.b.kruize@ps-provinciegroningen.nl of (bij voorkeur via whatsapp) 06-51825854.