vrijdag 2 maart 2018

Voorbereiding Provinciale Statenverkiezingen 2019

De programmacommissie (PC) is achter de schermen al druk bezig met de voorbereidingen van de Provinciale Statenverkiezingen van volgend jaar. Op woensdag 20 maart 2019 mag er namelijk gestemd worden op de regionale volksvertegenwoordigers. De PC wil in april een start gaan maken met een eerste bijeenkomst voor het verkiezingsprogramma.

In vijf bijeenkomsten willen we de hele provincie door. De eerste bijeenkomst is op zaterdag 7 april in Garnwerd. Meer informatie en toelichting over deze bijeenkomsten volgt nog, maar zet alvast de volgende data in je agenda:

De Kick-Off PS19
Zaterdag 7 april 2018 vanaf 14.30 uur
Café Hammingh in Garnwerd.

In Gesprek met Groningen
Zaterdag 30 juni 2018 vanaf 15.00 uur (thema’s: ruimtelijke ordening, duurzame bereikbaarheid, OV)
Mennozaal van de Doopsgezinde kerk te Groningen

In Gesprek met Groningen