Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 12 maart 2018

D66 landelijke bustour naar het Noorden

Vandaag bezocht de landelijke bustour van D66 de kop van Drenthe en Oost Groningen. Een grote groep enthousiastelingen maakte kennis met de mooie initiatieven die in het Noorden plaatsvinden.

In Winschoten vonden twee werkbezoeken plaats. Statenlid Tim Zwertbroek is samen met Kamerlid Maarten Groothuizen en burgemeester Pieter Smit in gesprek geweest met mensen uit de hennepsector. Er is gesproken over de legalisering van de wietteelt en de mogelijkheden die hennep biedt voor de industrie en de regio Oost Groningen.

Fractiemedewerker Esther Lieveld heeft samen met onder andere Kamerlid Rens Raemakers en kandidaat-raadsleden van D66 Oldambt een bezoek gebracht aan het ZorgThuis. Daar mochten de D66 vrijwilligers kennis maken met zorginnovaties, waarbij er onder andere werd gekeken naar de invloed van lichamelijke beperkingen. Door middel van speciale pakken mochten we dat zelf ook ervaren.

Een aantal leden van de Statenfractie zullen de komende dagen tot 21 maart actief zichtbaar zijn om de verschillende D66 afdelingen in onze provincie te ondersteunen. 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen in Loppersum, Appingedam, Delfzijl, Oldambt, Veendam, Pekela en Stadskanaal. Stem D66!