Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 11 april 2018

In Memoriam Pieter Smit (1963-2018)

Wij zijn intens verdrietig over het plotseling overlijden van Pieter Smit, burgermeester van de gemeente Oldambt, nog maar 54 jaar. De Burgemeester, met hoofdletters. Een man die altijd klaarstond, voor de partij, voor zijn gemeente, en bovenal voor zijn burgers.

Koersvast, met gevoel voor mensen, en met veel humor heeft hij een grote bijdrage geleverd aan het werk van onze partij. Het is moeilijk voor te stellen dat we hem niet meer in ons midden zullen hebben. Overtuigd dat veel mensen, die Pieter Smit hebben ontmoet of met hem hebben gewerkt, goede herinneringen aan hem hebben.

We wensen zijn vrouw, kinderen, familie en vrienden veel sterkte toe.

Henri Schijf, D66-fractie Provinciale Staten
Fleur Gräper – van Koolwijk, Gedeputeerde
Thomas Ietswaart, Regiobestuur D66 Groningen