Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 27 maart 2019

Bedankt voor je stem!

D66 Provincie Groningen heeft bij de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart 2019 een drietal zetels behaald. De afgelopen jaren hebben we laten zien dat we het verschil kunnen maken. We hadden gehoopt dat dit ook in de uitslag terug te zien zou zijn. Tegelijkertijd weten we ook dat je als partij verantwoordelijkheid neemt, je daar lang niet altijd voor beloond wordt. We feliciteren GroenLinks met hun overwinning. Vanaf onze drie zetels hopen we onze provincie verder van groene kleur te kunnen voorzien. Nog meer dan we de afgelopen vier jaar gedaan hebben. We danken de kiezers die het vertrouwen in ons hebben gesteld en we gaan de komende periode kijken hoe we dit vertrouwen om kunnen zetten in groene, progressieve resultaten. Zo maken we van Groningen de provincie met een veelbelovende toekomst. Een toekomst waarin de klimaatverandering aangepakt wordt, waarin Groningen leefbaar en bereikbaar blijft en waarin de economie groeit en vergroent. Dank aan je stem, en tot de komende vier jaar!