woensdag 2 december 2020

Frerick Althof opgevolgd door David Vos als fractiemedewerker

Frerick Althof is gestopt als fractie- en communicatiemedewerker bij de D66-fractie. Na twee jaar de fractie ondersteund te hebben bij onder meer beleid en communicatie, heeft hij nu gekozen voor een nieuwe stap in zijn carrière. Wij willen als fractie Frerick heel erg bedanken voor zijn inzet en betrokkenheid. Zijn humor en scherpzinnigheid maakten hem uitermate geschikt als fractiemedewerker.

Frerick zelf kijkt terug op een mooie tijd in het Provinciehuis: ”Met veel plezier heb ik mij ingezet voor een duurzamer, leefbaarder en bereikbaarder Groningen. Ik ben trots op de resultaten, energie en ambities van onze fractie.”

David Vos uit de stad Groningen is Frerick per 1 december opgevolgd als nieuwe fractie- en communicatiemedewerker: ”Ik zie er naar uit om mij in te zetten voor de fractie en de provinciale thema’s die D66 belangrijk vindt. Het zijn grote schoenen om te vullen, maar die uitdaging ga ik graag aan!” Lees hier meer over David en zijn achtergrond en motivatie.

Voor vragen of opmerkingen gericht aan onze fractie is David bereikbaar via zowel e-mail (d.vos@ps-provinciegroningen.nl) als onze sociale media-kanalen (Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn).

Voor de toekomst

Wij geloven dat de toekomst wordt gemaakt door wie het lef heeft voor te zijn. Vóór de aanpak van klimaatverandering en het terugdringen van de gaswinning. Vóór een leefbare en bereikbare provincie door nieuwe vormen van mobiliteit en investeringen in cultuur en evenementen. Vóór een sterke en groene economie door kansen in de IT- en energiesector te grijpen en de bestaande economie te vergroenen.