Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Algemene Regiovergadering 25 januari

Zaterdag, 25 januari 2020 in Groningen

Graag nodigen we u uit voor de komende Algemene Regiovergadering op zaterdag 25 januari. Deze zal om 14.30 uur beginnen en vindt plaats in de Ronde Zaal van het UMCG (Hanzeplein te Groningen). Inloop vanaf 14.00 uur. We sluiten af met een presentatie "Gezond en vitaal ouder worden" en een borrel met muziek.

Deze ARV staat in het teken van het verkiezen van een nieuwe voorzitter en algemene bestuursleden. Verder staat de begroting voor 2020 op de agenda.

Agenda:

  1. Opening
  2. Mededelingen
  3. Update uit de Fractie/Provincie
  4. Veranderingen binnen het bestuur  (a. Verkiezing nieuwe voorzitter, b. Verkiezing algemene bestuursleden)
  5. Begroting 2020
  6. Rondvraag
  7. Sluiting

-PAUZE-

“gezond en vitaal ouder worden”

Project “Living Labs”

Na het formele gedeelte zal prof. dr. Erik Buskens een presentatie verzorgen rondom het thema “Gezond en vitaal ouder worden”. Hierbij staat het project Living Labs centraal, een succesvol project in Oldambt en omstreken. Het project is een goed voorbeeld van een goede samenwerking op verschillende bestuurlijke niveau’s. Vanuit D66 zijn hierbij Antje Diertens, Carin Tappel en Magda Boven betrokken. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

We sluiten af met een borrel. Als klap op de vuurpijl zal de ARV muzikaal omlijst worden door musici van het Prins Claus conservatorium.

Vanwege iets hogere kosten voor deze ARV vragen we om een vrijwillige bijdrage van 7,50 euro. Voor dit bedrag (bij binnenkomst betalen) krijgt u tweemaal thee of koffie (bij binnenkomst en in de pauze) en een drankje bij de borrel na afloop. Deze consumpties kunt u afrekenen met consumptiebonnen welke bij (contante) betaling worden verstrekt. Het is mogelijk consumptiebonnen bij te kopen (2,50 per stuk).

 

25 januari

14:30 uur (inloop vanaf 14:00 uur)

UMCG
"Ronde zaal"
Hanzeplein
Groningen