Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Algemene Regiovergadering 14 september

Zaterdag, 14 september in Zalencentrum Balk te Zuidhorn

Graag  nodigen we jullie  uit voor de aankomende Algemene Regiovergadering op 14 september. Deze zal om 15.00 beginnen en vindt plaats in Zalencentrum Balk (de Gast 39 te Zuidhorn). Deze ARV zal o.a. in teken staan van het ...

Graag  nodigen we jullie  uit voor de aankomende Algemene Regiovergadering op 14 september. Deze zal om 15.00 beginnen en vindt plaats in Zalencentrum Balk (de Gast 39 te Zuidhorn). Deze ARV zal o.a. in teken staan van het verkiezen van een nieuwe secretaris. Daarnaast komt de landelijk penningmeester het nieuwe financieringsmodel toelichten. Deze mail bevat de agenda en verdere informatie voor de ARV.

De koffie en thee vooraf is voor onze rekening. Voor 5 euro (vooraf te betalen bij Merville) krijgt u twee verdere consumpties, voor in de pauze en bij de borrel na afloop. Zonder bonnen is het niet mogelijk om consumpties te halen.

Agenda ARV

  1. Opening
  2. Mededelingen
  3. Update uit de Fractie/Provincie
  4. Veranderingen binnen het bestuur
  5. Verkiezing nieuwe secretaris
  6. Presentatie landelijk penningmeester ‘Effectieve partijfinanciën’ (toelichting agendapunt)
  7. Rondvraag
  8. Afsluiting – borrel

Vacature 

Klik hier voor het functieprofiel van de secretaris. De secretaris is de organisatorische ‘spin in het web’ van het Regiobestuur, en houdt zich o.a. bezig met het structureren van de bestuurswerkzaamheden, het contact met de leden en de verslaglegging. Een functie in het Regiobestuur is een mooie kans om je organisatorisch te ontwikkelen, je politieke netwerk te vergroten en de Groningse politiek van dichtbij mee te maken.

 Je kandidaat stellen kan officieel tot uiterlijk zaterdag 7 september, maar wij stellen het zeer op prijs geïnteresseerden/kandidaten hun interesse eerder communiceren. Kandideren kan door een korte voorstel- en motivatiebrief te sturen naar secretaris@d66statengroningen.nl; mensen met vragen over de functie kunnen ook daar terecht of bellen met 06-27902538.

Veranderingen binnen het bestuur

Het regiobestuur zet de komende tijd in op het versterken en vernieuwen van het bestuur. Daarmee willen we een stabiele basis creëren voor de komende jaren. Wegens het vertrek van huidig secretaris Matt Veerkamp verkiezen we deze ARV een nieuwe secretaris. De termijn van onze voorzitter, Thomas Ietswaart, loopt medio volgend jaar af. Omdat hij daarnaast onlangs een eigen bedrijf is begonnen dat de nodige aandacht vraagt, wil Thomas aan het einde van het jaar zijn functie overdragen. Tot slot willen we het bestuur versterken met enkele algemene bestuursleden, zodat we op 7 tot 8 leden uitkomen. Tijdens de ARV zal dit verder worden toegelicht.

 Ik hoop u allen te zien op 14 september!

Vriendelijke groet,

 Matt Veerkamp

Secretaris Regiobestuur D66 Groningen

14 september

15:00 uur

Zalencentrum Balk, De Gast 39 Zuidhorn