Praten met de Staten – 25 april

Woensdag, 25 april 2018 in Groningen

Praten met de Staten is een gelegenheid om over specifieke thema's in gesprek te gaan met Statenleden.

Vanaf 28 maart lassen Provinciale Staten een extra moment in waarop inwoners, vertegenwoordigers van (belangen)organisaties en bedrijven in de provincie Groningen kunnen ‘praten met de Staten’. Daarbij gaat het over onderwerpen die een paar weken later op de agenda van de Staten staan. Wanneer u eerder in het besluitvormingsproces in gesprek gaat met de Statenleden heeft u meer kans om invloed uit te oefenen op de uiteindelijke beslissing. Tijdig spreken is ‘goud’, want uw mening doet er toe!

Wat staat er op het programma?
Onderwerpen voor Praten met de Staten op 25 april

Hoe werkt het?
Praten met de Staten kan van 16.00 tot 17.30 uur tijdens de Stateninformatiedagen in het Atrium van het provinciehuis in Groningen, Martinikerkhof 12. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u de Statenleden ontmoeten en met hen van gedachten wisselen. Om goede besluiten te kunnen nemen, komen de Statenleden in hun voorbereiding graag in contact met u. In de agenda vindt u alle onderwerpen die de eerstvolgende Praten met de Staten aan bod komen.

Van te voren aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon naar binnen lopen. Wees welkom!

Vragen?
Neem contact op met de Statengriffie: 050-316 4458 of statengriffie@provinciegroningen.nl

Provinciehuis
Martinikerkhof 12, Groningen