Praten met de Staten – 9 januari

Woensdag, 9 januari 2019 in Groningen

Praten met de Staten is een gelegenheid om over specifieke thema's in gesprek te gaan met Statenleden.

Tijdens het ‘Praten met de Staten’ mag iedereen met de Groninger Statenleden in gesprek gaan. Daarbij worden onderwerpen besproken die in de komende weken op de agenda staan. Wanneer je eerder in het besluitvormingsproces in gesprek gaat met de Statenleden heb je meer kans om invloed uit te oefenen op de uiteindelijke beslissing. Tijdig spreken is ‘goud’, want uw mening doet er toe!

Wat staat er op het programma?
Onderwerpen voor Praten met de Staten.

Hoe werkt het?
Praten met de Staten vindt plaats in het Atrium van het Provinciehuis van 16.00 tot 17.00. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u de Statenleden ontmoeten en met hen van gedachten wisselen.

Van te voren aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon naar binnen lopen. Wees welkom!

Vragen?
Neem contact op met de Statengriffie: 050-316 4458 of statengriffie@provinciegroningen.nl

Provinciehuis (Atrium)
Martinikerkhof 12, Groningen