Themabijeenkomst Circulaire Economie, Energie en Klimaat

Vrijdag, 9 maart 2018 in Assen

Save the Date voor themabijeenkomst Circulaire Economie, Energie en Klimaat op 9 maart om 19:30 in Assen

Klimaatverandering is een urgent wereldprobleem.
De oplossing is lokale samenwerking!

Werken vanuit de principes van de circulaire oplossing kan zorgen voor verandering en is noodzakelijk voor onze toekomst. Gemeenten kunnen vanwege hun pragmatische instelling en onderlinge samenwerking de circulaire economie het beste vorm geven. Hoe dat in Drenthe, Groningen & Friesland kan worden vormgeven, horen we van inspirerende lokale voorbeelden van ondernemers uit de genoemde provincies die Circulair ondernemen.

Verder discussiëren we met een expertpanel over de onderwerpen biodiversiteit, energie, en werkgelegenheid in relatie tot de Circulaire Economie.
En horen we welke (faciliterende) rol uw gemeente hierin kan betekenen. Europarlementariër Gerben-Jan Gerbrandy belicht tijdens de avond het Europees perspectief.

Eenieder die geïnteresseerd is in circulaire economie, klimaat en Energie is van harte uitgenodigd. De bekendmaking van het programma volgt binnenkort.

locatie volgt