Steun ons en help Nederland vooruit

Tim Zwertbroek

Statenlid

28 jaar

Groningen

Sinds eind 2009 ben ik actief bij D66 Groningen. Eerst als campagnecoördinator bij de gemeenteraadsverkiezingen en Tweede Kamerverkiezingen van 2010, later in de steunfractie van de Gemeente & provincie Groningen. Sinds maart 2011 ben ik Statenlid.

Ik ben erg betrokken bij de regionale politiek en heb ambitieuze plannen voor D66 in de provincie. Groningen is een mooie provincie met veel kansen en mogelijkheden op verschillende terreinen. Afgelopen jaren ben ik actief geweest op veel verschillende dossiers waaronder infrastructuur, economie, Europa, bestuur en de gaswinning. Er liggen de aankomende jaren nog steeds uitdagingen op het gebied van werkgelegenheid, leefbaarheid, veiligheid en energietransitie, de D66-fractie gaat hier aankomende jaren vol ambitie en energie mee aan de slag.

Naast de politiek ben ik onderdeel van enkele besturen die zich bezig houden met sportieve en culturele evenementen in en om de stad Groningen. Ik reis graag door Europa, met name in Londen en Turkije kom ik graag.

Portefeuille: algemene zaken, presidium, seniorenconvent, bestuurlijke zaken, gemeentelijke herindeling, Noord-Nederland, gaswinning & aardbevingen, openbare orde & veiligheid, verkeer, vervoer & infrastructuur, plaatsvervangend voorzitter commissie Ruimte, Natuur & Leefbaarheid

Commissies: Mobiliteit, Energie & Economie (MEE) en Bestuur, Financiën & Veiligheid (BFV)

Mail: t.zwertbroek@ps-provinciegroningen.nl
Website: http://timzwertbroek.nl/
Twitter: @TimZwertbroek
LinkedIn: timzwertbroek

Meer van Tim Zwertbroek
Nu vooruit, voor een krachtige Provincie Groningen, voor een sterk Noord-Nederland!